Els Reis d’Orient arriben demà al port del Petroli

Els Reis de l’Orient arriben demà al port del Petroli de Badalona, a bord d’un vaixell del segle XIX.

Demà dijous 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Badalona a bord del vaixell Far de Barcelona, una goleta clàssica del segle XIX. A les 17h, els Reis i els patges recorreran la passarel·la de 250 metres i a les escales del pont hi haurà la rebuda institucional. Allà l’alcaldessa Dolors Sabater lliurarà als Reis el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les cases de Badalona. A les 18.30 hores començarà la cavalcada a l’avinguda de Pius XII.

Enguany, la cavalcada pretén ser “una crida a la imaginació, al dret a imaginar”, informa el consistori. Seran els personatges dels turnemis els que ajudaran els Reis a fer que la imaginació de petits i grans es torni realitat. En total es repartiran 5 tones de caramels aptes per a celíacs i es comptarà amb 600 voluntaris, entre personal artístic i de seguretat.

Recorregut i horaris 

Enguany l’inici de la Cavalcada s’ha situat a l’avinguda Pius XII, cantonada amb rambla de la Solidaritat, a les 18.30 hores, al barri de Llefià. A partir de llavors es passarà per Marquès de Sant Mori (18.45 h), Salvador Seguí, Juan Valera (19.15 h), Alfons XIII (19.30 h), Francesc Macià (19.45 h), Creu, Martí Pujol (20 h), Francesc Layret (plaça de la Vila 20.15 h), Prim (20.30 h) i final de Prim 20.45 h.

 

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deixa un comentari

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.