Don Diablo completa el triplet de dj's holandesos del Springfest d'OPIUM.

Don Diablo completa el trio d’holandesos a l’Springfest

Don Diablo es suma al festival d’OPIUM el pròxim mes de març on coincidirà amb altres holandesos com Oliver Heldens o Nicky Romero

Don Diablo és el nom artístic de Don Pepijn Schipper, un DJ, productor i compositor holandès. A les seves produccions combina rock, electro, breaks, dubstep i hip hop. Actualment té la seva residència a Londres i ocupa el número 15 a la llista del Top100 de la revista DJ Mag, el que l’ha convertit en l’ascens màxim de l’any amb 15 posicions.

Al 2015 va fundar la seva discogràfica ‘Hexagon‘ i al seu torn, un programa de ràdio amb el mateix nom. En quant als èxits més recents, cal destacar ‘Switch‘, ‘Cutting Shapes‘, ‘On my mind‘ o el remix de ‘Let me love you‘ de dj Snake i Justin Bieber.

Arriba la ‘Mafia holandesa’ a Opium

Del dijous 2 al dissabte 4 de març es celebrarà a la sala OPIUM la tercerà edició del festival de música electrònica Springfest. Un gran esdeveniment dirigit per Frank Caro i que portarà a la ciutat de Barcelona tres grans noms com són Nicky Romero, Oliver Heldens i Don Diablo, tots tres d’origen holandès.

Com a cada una de les edicions anteriors, s’espera que arribin joves de tot el món, sobretot dels Estats Units, aprofitant el període de vacances que hi ha a les universitats. Com a novetat respecte a les altres edicions, Springfest incorpora al seu festival una millora a una de les seves festes. La Sunset Party que abans tenia lloc a la terrassa d’OPIUM, aquest any serà dissabte a la tarda a la nova sala del Port Vell, a Café del Mar.

Els preus de les diferents sesions i l’abonament dels tres dies té un preu molt assequible si es compara amb altres festivals amb aquests noms. A més, permet gaudir d’un entorn immillorable amb els millors dj’s internacionals.

Més confirmaciones

DFA és el nom artístic de Nicholas Cage, dj, productor, cantant i compositor anglès que ha col·laborat amb R.Kelly, Nelly, Anne Marie i Galantis. Es coneix per temes com ‘Millionaire‘, ‘Only One‘ o ‘Wanna know‘.

CID és un dj i productor espanyol que aposta fort pel house i el future house. S’ha fet famòs a França, Anglaterra i Alemanya i a més, ha aconseguit un Grammy. El famòs dj Kaskade, el va seleccionar per les seves gires americanes, mentre que la seva darrera gira ha estat amb el duet Galantis. Com a cançons més conegudes hi ha ‘No!‘, ‘Sweet Memories‘ amb Kaskade, o el remix de ‘Pillow Fight‘ de Galantis.

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deixa un comentari

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.