enoturisme

Enoturisme l’oportunitat d’or per Badalona

L’ Enoturisme, una oportunitat de potencialitat turística i desenvolupament econòmic per a Badalona

Lluís Tolosa, autor de la Guia d’enoturisme de la DO d’Alella, ofereix una conferència sobre Enoturisme al Centre Cultural el Carme el pròxim dimecres 22 de març. L’acte s’emmarca en les activitats de promoció de Badalona com a membre de la DO Alella des de l’any 2016

Totes aquelles persones que tinguin a Badalona algun tipus d’activitat lligada a la restauració, hostaleria, agències de viatges, vinateries, empreses de lleure, gestors de recursos turístics o comerciants, formen part del públic objectiu al qual es dirigeix la ponència Enoturisme una oportunitat d’ori la presentació del Consorci de Promoció Enoturística del Territori amb Denominació d’Origen Alella, que tindrà lloc dimecres, 22 de març, a partir de les 9.30 hores al Centre Cultural El Carme de Badalona (carrer de Francesc Layret 78-82).

El 2n tinent d’alcaldia i regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, presentarà la conferència que oferirà Lluís Tolosa, sociòleg i autor de la Guia d’Enoturisme de la DO d’Alella. Aquesta conferència és una de les accions gratuïtes que impulsen el programa “Maridatges Enoturístics” o com, al voltant de l’impuls i el fil conductor del vi, es pot desenvolupar tota una sèrie d’activitats turístiques amb un segell distintiu de qualitat i arrelat a un territori.

En finalitzar la conferència tindrà lloc una presentació del Consorci de Promoció Enoturística del Territori amb Denominació d’Origen Alella, tant del projecte com dels productes i els serveis que ofereix als seus membres, amb la presència de l’alcalde d’Alella i president del Consorci, Andreu Francisco.

 

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deixa un comentari

*