La Fira de Nadal obre les seves portes

La Fira de Nadal obre les seves portes demà a La Plana fins al 22 de desembre

Demà dissabte 26 de novembre començarà a funcionar a la plaça de La Plana la Fira de Nadal de Badalona. Enguany la Fira de Nadal comptarà amb 25 parades, i estarà oberta fins al dia 22 de desembre. A les parades instal·lades a La Plana es podran comprar, entre altres productes, les tradicionals figures del pessebre i els arbres de Nadal. El seu horari de funcionament serà de 9 a 21 hores. La Fira està organitzada per l’Associació Fira Tradicional de Nadal Badalona i l’Associació Fira Tradicional de Nadal Mercat de Santa Llúcia.

Coincidint amb la Fira de Nadal s’han organitzat tota una sèrie d’activitats per a la ciutadania, com tallers de treballs manuals per a canalla, el Concert de Nadales, i el Tió i la festa infantil, del 19 al 22 de desembre.

‘Nadal Solidari, cap nen sense joguina’

L’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’entitat Voluntaris Badalona, organitza la campanya ‘Nadal Solidari, cap nen sense joguina’. La campanya pretén ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques a celebrar el Nadal. Entre el 22 de novembre i el 13 de desembre, es recolliran les sol·licituds de famílies que puguin acreditar que els pares es troben a l’atur. A la campanya es pot participar portant joguines, menjar, fent una aportació econòmica o comprant un peluix a Ikea i depositant-ho a l’urna de la botiga.

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deixa un comentari

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.